Voorbeschouwing: EBOH – De Zwerver

Morgen, zaterdag 13 april, speelt EBOH thuis tegen De Zwerver. Na vier verliespartijen op rij zal de formatie van Patrick Stok en Jeffrey Monster er alles aan doen om weer eens drie punten bij te kunnen schrijven.

Op Sportpark Schenkeldijk is daar ook alle gelegenheid voor. EBOH heeft dit seizoen pas drie thuiswedstrijden verloren: tegen WNC in de KNVB Beker Amateurs (0-1) en recentelijk in de competitie tegen Spartaan’20 (1-5) en Rijsoord (0-1). Verder behaalden de Rood-Zwarten in alle thuiswedstrijden een resultaat.

Een resultaat is dus ook waar EBOH voor gaat tegen De Zwerver. De Kinderdijkers zijn een bekende tegenstander en de onderlinge confrontaties leveren altijd leuke wedstrijden op. Denk bijvoorbeeld aan de wedstrijd in de 3e ronde van de KNVB Beker Amateurs van vorig seizoen die EBOH met 3-2 wist te winnen. In dat toernooi bereikte EBOH uiteindelijk, na het uitschakelen van toenmalig koploper van de 4e Divisie A, de achtste finales, waarin het werd uitgeschakeld door VC Vlissingen (5-6 aan de Schenkeldijk).

Ook de laatste competitiewedstrijd tegen De Zwerver wist EBOH te winnen. Op Sportpark De Schans won EBOH met 2-5 door doelpunten van aanvoerder Noël Goossens (3x), Ruben Retel en Jerry van Ingen. Namens de Kinderdijkers waren Jorie Bieren en Stef Verloop trefzeker.

Om nog kans te houden op een plek in de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse, maar ook om eventuele degradatiezorgen te ontlopen, is het noodzaak de drie punten aan de Schenkeldijk te houden. Daarvoor rekenen we net als altijd weer op jullie support, EBOH’ers!

Tot morgenmiddag, om 14:45 uur, op Sportpark Schenkeldijk!