Sponsoring

Op dit moment biedt v.v. EBOH personen en/of bedrijven de volgende sponsormogelijkheden. Bekijk ook het overzicht van onze sponsoren.

Reclameborden

Rondom het hoofdveld op ons sportcomplex bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord. Op dit veld spelen de meeste selectieteams hun thuiswedstrijden met de daaraan gekoppelde publiciteit (inclusief foto’s) van regionale kranten en/of huis-aan-huis bladen.

Teamsponsoring

Wat is er mooier dan uw bedrijfsnaam en logo op de trainingspakken, shirts en tassen van een heel team te zien. Afhankelijk van het team wat u sponsort gaat uw bedrijfsnaam van regio tot regio. Foto’s van onze teams worden in regionale en landelijke kranten geplaatst bij het behalen van een kampioenschap, natuurlijk staan er ook foto’s van de teams op onze website.

Banners

Via de website bieden wij u ook de mogelijkheid om banners te plaatsen van uw bedrijf. De banners worden getoond op de door uw gekozen positie.

Businessclub

Ideaal om uw regionale netwerk uit te breiden. Iedere ondernemer die de behoefte voelt om zijn/haar netwerk te vergroten, zakelijke kansen te benutten en de onderneming te profileren is meer dan welkom.

Ga naar de businessclub pagina