“Verloren zonen” terug bij EBOH

EBOH sluit voor het nieuwe seizoen 4 verloren zonen weer in de armen.
Van Unitas komen Remco van Gool en Leroy Verkerk over en routinier Badder Amraoui keert terug, na bij RCD in een lager elftal te hebben gespeeld. Hiermee keren 3 voormalige aanvoerders terug op het oude nest.

Ook Jordi van Dyck is na een seizoen bij DFS Haamstede te hebben gespeeld weer terug op de Schenkeldijk. De overige versterkingen voor de selectie van de nieuwe, ook op het oude nest terugkerende, trainer Houssin Jouhri, zijn Jeffrey Manzanares van SSW en Kevin Sprangers van GSC/ODS.

Zoals al eerder bekend , keert Nick Gemser terug naar Groote Lindt, waar hij geconfronteerd zal worden met veel concurrentie. De verrassende promovendus telt bijna een elftal aan nieuwelingen, terwijl er niemand weg gaat. Ook Matthijs Jongeneel is terug naar zijn oude liefde, DFC.

En verder heeft Melvin Boer aangekondigd om een club in zijn woonplaats Breda te zoeken. Door vele blessures kwam hij de afgelopen 2 seizoenen nauwelijks aan spelen toe bij EBOH. Door zijn eigen bedrijf en wonen met zijn gezin in Breda, kiest hij voor een club in de buurt.

Wij heten de “nieuwkomers” hartelijk welkom en iedereen veel succes in het nieuwe seizoen.