2e Zomerranking

Ondanks het feit dat we wat regendruppels hebben gezien, was ook afgelopen zaterdag een succes voor ons nieuwe initiatief! We hebben kinderen mogen verwelkomen die voor het eerst meededen, en natuurlijk ook een aantal fanatieke voetballers die er voor de tweede keer bij waren.

Ondanks dat de avondvierdaagse op vrijdag veel energie moet hebben weggenomen bij de kinderen, waren met name de F-jes weer met een flink aantal present. In totaal konden we 17 namen noteren, en daarbij zaten maar liefst 8 “nieuwelingen”!!! De loting had een superteam opgeleverd dat dan ook alles heeft gewonnen… Vince, Stef, Quirijn, Hicham en Thom waren de mannen die de volle mep van 4 punten mee naar huis namen. Stef en Vince gaan daarmee aan de leiding in de ranking van de F-jes, zoals in het overzicht hieronder te zien is.

De E-tjes hebben het duidelijk wat te laat gemaakt afgelopen vrijdag… Van hen konden we er dit keer slechts 5 verwelkomen… Zelfs met 5 deelnemers zijn we in staat gebleken een ranking te houden. De spelers die er waren hebben 1-tegen-1 Pannavoetbal gespeeld, wat natuurlijk heel veel gelach en fanatieke koppies heeft opgeleverd. Deze keer was het Ronan die de volle buit heeft meegenomen, en daarmee meteen Sam en Tommy afloste als koploper van de ranking bij de E-pupillen. Met name tegen zijn zus speelde hij zonder enig mededogen. Wij zijn benieuwd welke E-tjes het aandurven om zijn leidende positie aan te vallen, en zo bovendien de F-jes voorbij te gaan in het aantal deelnemers. Ook de totale ranking van de E-tjes staat hieronder in het overzicht.

Komende zaterdag gaan we gewoon weer om 09.00 uur van start met de F-spelers, waarna we om 10.00 uur de mannen en vrouwen van de E-tjes weer kunnen bewonderen.
Nu alvast waarschuwen we iedereen voor het daarop volgende weekend van 27 en 28 Juni. Omdat de organisatoren op zaterdag 27 Juni een dag weg zijn om met de keepers het seizoen af te sluiten, zal dat weekend de zomerranking worden gehouden op zondag 28 Juni. De tijden blijven voor die dag ongewijzigd, dus de F-jes om 09.00 uur, en de E-tjes om 10.00 uur.

Tot zaterdag allemaal, en neem je vriendjes mee! (er staan al nieuwe namen op de deelnemerslijst!)

Stand Zomerranking F-jes

Stand Zomerranking F-jes

 

Stand Zomerranking E-tjes

Stand Zomerranking E-tjes