Pupil van de week: Abel Catsburg

De pupil van deze week heeft een zeer kenmerkend blond koppie… dat blonde kleurtje van Abel komen we namelijk veel vaker tegen in onze vereniging. Zijn oudere broer Stef heeft namelijk dezelfde kleurspoeling gekregen, net als zijn jongere zusjes Evy en Vera natuurlijk! Nog een overeenkomst tussen Abel en zijn broer en zussen? Allemaal voetballen ze inmiddels bij EBOH. Abel zelf speelt inmiddels in JO11-2, maar is al bij de MP-tjes onze jeugdopleiding ingestroomd. Met recht een echte EBOH-er dus!

Zoals het echte EBOH-ers betaamt is Abel natuurlijk ook bij veel van de activiteiten die niet per sé met voetballen te maken hebben van de partij. Zo is Abel al gesignaleerd bij verschillende familiedagen, tijdens de avondvierdaagse, (uiteraard) bij het Sinterklaasfeest, en natuurlijk bij de diverse toernooien die we bij EBOH hebben gehad. Regelmatig wordt hij ook gesignaleerd bij de wedstrijden van zijn grote broer die in JO13-1 speelt. Het lijkt er zelfs op dat zijn broer ook een beetje zijn voorbeeld is… Beiden hebben in elk geval dezelfde “over mijn lijk” instelling tijdens de wedstrijden.

Aan de foto van Abel te zien heeft hij er heel veel zin in om de mannen van het eerste een hart onder de riem te steken tijdens de topper tegen Roda Boys/Bommelerwaard. De huidige nummer 2 van de ranglijst kan zijn borst natmaken, want de “over mijn lijk” mentaliteit van Abel zou zomaar eens op de hele spelersgroep van onze rood-zwarte trots kunnen overslaan (voor zover ze die al niet hebben). Het belooft mede door het aangekondigde zomerse weer, in elk geval een hete middag te worden aan de schenkeldijk!

We wensen natuurlijk Abel heel veel plezier, en onze mannen alle vormen van succes!

En EBOH is zo prachtig…