Opnieuw monsterzege voor JG1

Een mooier debuut bij JG1 kan Tim Groen in ’t Woud zich nauwelijks voorstellen. Op het hoofdveld, thuis aan de Schenkeldijk, in de stralende zon, wint zijn team met 14-4 van Rijen JG2. Het enthousiaste thuispubliek ziet hoe de ploeg uit Noord-Brabant, met name in de tweede helft van de wedstrijd, het ene na het andere doelpunt om de oren krijgt.

EBOH start met op doel Quan, Youri en Hugo in de verdediging, op het middenveld Ferdinand, Duncan en Tim en in de aanval Ruben, Mitchell en Ryan. EBOH heeft hiermee, op deze prachtige 4 oktober, een onverslaanbare opstelling. Zo blijkt snel.

In de eerste helft beginnen de jongens van EBOH goed. Ze komen op 3-0 voorsprong, maar de jongens van Rijen komen vervolgens knap terug op 3-2. Ruben de Haas laat zien weer helemaal terug te zijn van maanden blessureleed. Maar liefst zes doelpunten in totaal komen van zijn schoenen en met een formidabele vrije trap in de kruising bepaalt hij de ruststand op 4-2.

In de tweede helft is er een keeperswissel. Ryan komt op doel en Quan komt het middenveld versterken. EBOH loopt snel verder uit met geweldige acties en doelpunten van Ferdinand, Ruben, Mitchell en Youri. Ook Hugo weet, na weer een goede voorzet van Youri, het doel te vinden. EBOH JG1 kan weer drie punten bijschrijven.