Mo Salman terug bij EBOH

Na een jaar werken  in Libanon keert Mo Salman half augustus terug in Nederland.
De voormalige aanvoerder sluit zich dan aan bij de selectie van trainer Hoessin Youhri, die blij is dat hij het komende seizoen weer een beroep kan doen op de routinier, die centraal in de defensie en op het middenveld uit de voeten kan.

Ook Cyrill Elschot keert na zijn ernstige kruisbandblessure  terug in de selectie. Hij heeft er hard voor gewerkt om weer fit te zijn. Nick Stam en Wesley Loos gaan na een jaar waarin werk en studie centraal stonden voor een nieuwe start. De voormalige trainer van A1 Remco van Gool sluit zich ook aan, alsmede de van Oranje Wit teruggekeerde Jeffrey Monster.

Verder dienen zich een aantal jeugdspelers uit A1 aan, die vorig seizoen al een aantal keren aan het grote werk mochten ruiken, zoals Jasper Wessels, Joeri Kordelaar en Kevin Emde.
Als nieuwelingen,( met een EBOH verleden), verwelkomen wij keeper Pim Versluis (RCD), Antonio Manzanares (OMC en de broer van) en Johnny Granger (SC Amstelwijck).
Wie zal de plaatsen gaan innemen van de jongens die vertrokken zijn en het hogerop gaan proberen?

Met het vertrek van Jordi Fok (IFC), Ricardo van Yperen (Dubbeldam) en Wesley Ebbers en Regga Regales naar Nieuw Lekkerland, komen er in ieder geval weer 4 plaatsen vacant. We zullen het gaan beleven. De training van de A selectie start op donderdag 28 juli.

P1110596