Ranking 3; We zijn alweer op de helft

Tja, de tijd vliegt, om maar eens een oud cliché te gebruiken…. De derde ranking zit er alweer op, en daarmee zijn we op de helft van ons jaarlijkse zomerspektakel. Nog drie weken, en dan weten we welke kinderen hun vriendjes kunnen uitnodigen voor een lekker maaltje poffertjes of pannenkoeken bij Pim’s poffertjes en pannenkoeken!

Zowel bij de jongste kinderen als bij de oudere pupillen, hebben we nu echte koplopers. Bij de jongste groep doet Timo het al weken erg goed. Met het maximale aantal punten uit drie toernooien ligt hij uitstekend op koers om die fijne eerste prijs binnen te halen. Maar denk erom… Hij is er nog niet hoor! Surya staat slecht twee puntjes achter hem, dus die kan hij nog zeker inhalen. Timo kan zich dus geen verslapping permitteren…

Bij de oudere groep is er een wisseling van de wacht opgetreden. Stonden na vorige week Tarik en Niels nog samen aan kop, na de derde ranking is het Myron die de koppositie heeft overgenomen. Spannend is het in die groep nog wel, want Myron wordt op de hielen gezeten door Tarik, Lars en Jaimy, die alledrie maar één puntje minder hebben dan Myron. Ook hier is de strijd dus nog lang niet gestreden.

Hieronder vinden jullie natuurlijk weer de standen zoals ze zijn na de afgelopen ranking. Tot zaterdag allemaal!

Standen Zomerranking