2e Ranking; Warm, druk en super gezellig!

Ook het tweede toernooi van de EBOH Zomerranking was een daverend succes. De loting leverde weer mooie teams op. Sommige teams zijn dan wat sterker dan anderen, maar ja, dat hoort bij loten. dat loten geeft nog een zekerheid; Volgende keer is alles weer anders, en dat maakt het nou zo leuk.

Ook afgelopen zaterdag was het weer loei- en loei druk, ondanks dat de vakantie begonnen is. Wederom waren de 6 speelvelden dus geen overbodige luxe. Het weer zat lekker mee, dus de papa’s en mama’s konden lekker van de zon genieten onder het genot van een lekker bakkie leut of wat fris. De deelnemers hebben natuurlijk weer lekker wat te drinken gekregen tijdens de pauze, en werden na afloop op een heerlijk verkoelend ijsje getrakteerd door EBOH.

Bij de jongste deelnemers hebben we al na de het tweede toernooi een koploper waarop de rest kan gaan jagen. Timo heeft beide keren in het sterkste team gezeten, en staat helemaal alleen aan kop met acht punten. Hij wordt wel op de hielen gezeten door Surya met 7 punten en Juan en Sven die er al 6 hebben. Dat beloofd dus spannend te worden de komende weken.

Bij de oudere kinderen begint zich ook al een rangorde af te tekenen. Bovenaan na twee keer winst, en dus met 8 punten, staan Niels en Tarik, op de voet gevolgd door Enzo, Lorenzo, Lars en Mitchell die allemaal 7 punten bij elkaar voetbalden. Ook hier zal het de komende weken een boeiende strijd worden, denken wij.

Voor een volledig overzicht hebben we hieronder natuurlijk de standen van beide rankings weer opgenomen. Zo kan iedereen weer volgen hoe de strijd om het poffertjes en pannenkoeken festijn bij Pims Poffertjes en Pannenkoeken, zich ontwikkelt!

Standen Zomerranking 2016