De kop is er af: EBOH wint met gemak in Tullepetaone

Zaterdag 17 februari stond voor EBOH JG1 de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma: uit tegen VV Roosendaal.

Met Hugo op de goal, in de verdediging Quan, Ruben, Erik en Bryan. op het middenveld Noah, Joey en Murat en in de spits Mitchell, Carlos en
Ali begon EBOH aan de wedstrijd.

Goed samenspel

EBOH opende sterk, maar de goede keeper van Roosendaal hield Roosendaal op de been met een aantal goede reddingen. Halverwege de
eerste helft was het wel raak door Carlos: 0-1. Roosendaal kwam wat beter in de wedstrijd en maakte ook de 1-1. Met goed samenspel kwam
EBOH weer op voorsprong door een goal van Murat 1-2. Vlak voor de rust kwam EBOH ook nog op 1-3 via een goal van Ali. Dat is ook de
ruststand.

Drie punten mee terug

In de rust werd jarige job Mitchell toegezongen in verband met zijn 19 e verjaardag. In de tweede helft ging EBOH op jacht naar de 1-4
met kansen voor Carlos, Joey en Mitchell, die zijn inzet via de keeper op de paal zag eindigen. Ook Roosendaal kreeg nog een goede kans op
de 2-3 maar Hugo wist de bal net op de paal te tikken. Aan de andere kant was het wel raak door een heerlijke uithaal van Ruben: 1-4 Dat
was ook de eindstand. De meegereisde EBOH- supporters hebben een zonovergoten topmiddag gehad. Al met al een meer dan verdiende overwinning voor EBOH. Drie punten gaan mee naar Dordrecht.