Pupil van deze week: Donny van Wanrooij

‘Een Dordtenaar zal altijd blijven zingen!’
‘Een Dordtenaar zingt alt voor zijn club!’

Woorden die onze pupil ongetwijfeld kan dromen, want hij is een groot fan van FC Dordrecht. En van ons eigen EBOH natuurlijk, dus dat lijflied kan hij ongetwijfeld ook uit volle borst meezingen!

Donny is nou typisch zo’n jongen die je wel kent, maar de je niet kent. Met zijn oer-Hollandse blonde koppie valt hij overal op, en kun je hem bijna niet missen in een groep. Maar Donny is ook een beetje een kat-uit-de-boom-kijker, zo’n jongen die bij een eerste ontmoeting niet de oren van je hoofd kletst. Donny is gelukkig ook een echte EBOH-er. Vanaf de MP-tjes loopt hij al rond bij zijn club, samen met zijn al even blonde broer Lars.

Donny is ook altijd aanwezig bij bijzonder evenementen. Of het nu gaat over een Pinksterkamp (we gaan voor het eerst sinds tijden dit jaar weer van ons eigen terrein af, en u kunt nog steeds uw sponsorbijdrage voor de bus bij Teus kwijt), een toernooi of een familiedag; Donny is present. Dat betekent ook dat hij vanuit zijn EBOH hart een flinke dosis spirit en misschien wel geluk kan bijdragen aan ons eerste elftal, dat natuurlijk volop in de race is voor het kampioenschap.

We wensen Donny heel veel plezier, en onze mannen heel veel succes!

… en EBOH is zo prachtig!…