JO13-1 op het 12 Provinciën toernooi van Game On Events

Zondag 30 september 2018, een mooie zonnige dag voor een super leuk en mooi jeugdtoernooi.

Onze JO13-1 was ook ingeschreven voor het 12 provinciën toernooi van Zuid-Holland en stond gepland voor de openingswedstrijd.

Om 09.00 uur waren alle teams aanwezig en om 09.25 uur stonden de teams klaar om voorgesteld te worden aan het publiek.

Om 09.30 uur werden de teams een voor een naar voren geroepen en werden ze voorgesteld aan het publiek. Met het lied van Shakira (Waka Waka This time for Africa) en vier danseressen werd het toernooi feestelijk geopend. Met nog een kleine toelichting over het verloop van het toernooi, begaven de teams zich nog even naar de kleedkamers voor de laatste besprekingen.

E.B.O.H. JO13-1 was ingedeeld in een poule met Oliveo uit Pijnacker, TOGB uit Berkel en Rodenrijs en OVV uit Oostvoorne.

Om 10.00 uur werd er door E.B.O.H. voor de eerste wedstrijd afgetrapt. Gelegenheid coach Hans van Pelt nam deze taak op zich, aangezien de eigen coach Ed Piket het toernooi had georganiseerd en zich deze dag bezig hield met de organisatie en uitvoering van het toernooi.

De wedstrijd E.B.O.H. – Oliveo was tevens de openingswedstrijd. Zoals we inmiddels al gewend zijn van ons team startte E.B.O.H. weer goed. De druk werd direct op gevoerd. Dit was ook wel nodig, aangezien de wedstrijden slechts 2 x 11 minuten duren. En als je dan wil winnen, dan moet er ook snel gescoord worden. Het werd 1 – 0 , maar Oliveo bracht de stand weer op 1 – 1. Hierna was de wedstrijd voor E.B.O.H. en werd de score opgevoerd naar 4 – 1 winst.

Wedstrijd 2 was E.B.O.H. – TOGV. Onze E.B.O.H. spelers lieten zien er zin in te hebben en de wedstrijd werd gewonnen met 3 – 1.

Wedstrijd 3 E.B.O.H. – OVV, ook deze wedstrijd werd met 3 – 1 afgesloten.

Met 9 punten uit 3 wedstrijden werd E.B.O.H. ongeslagen 1ein de ochtend poulefase. Met 10 doelpunten voor en slechts 3 tegen.

PAUZE

In het middagprogramma moest E.B.O.H. zich meten met Strijen – TOGB en Unitas.

Hier zaten de nummers 1 en 2 van beide ochtend poules in. En dat betekende dat de sterkere teams in onze poule zaten.

Wedstrijd 4 E.B.O.H. – Strijen, een boeiende wedstrijd die uiteindelijk door E.B.O.H. gewonnen werd met 1 – 0.

Wedstrijd 5 E.B.O.H. – TOGB, net als in het ochtend programma werd hier door E.B.O.H. gewonnen met 3 – 1.

Wedstrijd 6 E.B.O.H. – Unitas, dit wed dan meteen ook de kampioenswedstrijd. In een gelijk opgaande wedstrijd bleef het lang 0 – 0. E.B.O.H. kreeg een super grote kans om de score te openen.

Helaas ging de bal net voor langs. Kort daarop werd er wel aan de andere zijde gescoord en stond E.B.O.H. met 0 – 1 achter. Er werd nog alles aan gedaan om het recht te trekken, maar toen de 0 – 2 viel was het wel gedaan.

Maar met opgeheven hoofd kunnen we terug kijken op een super mooi toernooi met in totaal 6 wedstrijden. Hierbij 14 doelpunten voor en 6 doelpunten tegen. Een super goede prestatie waar we trots op mogen zijn. Door de tweede plek heeft E.B.O.H. zich ook direct geplaatst voor de landelijke finaledag. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

Nu gaan we ons weer opmaken voor de competitiewedstrijd zaterdag 6 oktober, Pelikaan jo13-1  – E.B.O.H. jo13-1.