JG1 weet nog wat winnen is

Eindelijk! EBOH JG1 heeft dit seizoen moeite om punten te pakken, maar zaterdag 7 november is het gelukt. De eerste overwinning is op zak. En wat voor overwinning: JG1 won met 1-12 uit tegen Rijen JG2. Met Ryan op de goal, Ali en Hugo in de verdediging, op het middenveld Sven, Quan en Ruben en in de spits Joey en Mitchell begon EBOH aan de wedstrijd.

EBOH begon sterk met een goede voorzet van Hugo van waaruit Mitchell de openingstreffer voor EBOH maakte. Daarna volgden de doelpunten (gemaakt door Ruben, Joey, Mitchell en Hugo) elkaar razendsnel op. Met de rust stond er 0-7 op het scorebord. Leuk voor EBOH, maar pijnlijk voor de tegenstanders uit Brabant.

In de tweede helft startte EBOH met een mannetje minder. Rijen profiteerde hiervan en maakte het enige tegendoelpunt. EBOH liet zich hier niet door uit het veld slaan. Joey, Ali, Ruben en Mitchell scoorden nog vijf doelpunten. De eindstand kwam hiermee op 1-12. De drie punten gingen terecht mee naar Dordrecht. Door deze overwinning stijgt EBOH in het klassement naar de vijfde plaats.

En, ook niet onbelangrijk, de jongens weten nog wat winnen is. Op naar de volgende overwinning.