Geslaagd Feestje Club van 100

De club van 100 vierde afgelopen zaterdag het 25 jarig bestaan in de “Wim Bakker Soos”. Voor de wedstrijd EBOH – Alblasserdam werden deleden getrakteerd op lekkere drankjes en in de rust werden daar heerlijke   Surinaamse hapjes van Agape Food aan toegevoegd.
Hans Schoon en voorzitter Fred van Wingerden namen nog het woord en benadrukten het belang van de Club. “De leden van de Club van 100 bepalen
waar de middelen aan besteed worden en het moet altijd het algemeen belang van de vereniging dienen, dus het geld gaat niet naar een individu of groep”

Fred van Wingerden had uitgerekend dat de club al € 135.000,- had opgebracht sinds de oprichting door erelid Hans Holster in 1992. En het geld is aan diverse mooie projecten besteed, zoals nieuwe kunststof kozijnen, nieuwe verwarming, verbouwing van de “Wim Bakker Soos” en de “Gerrit de Keizer zaal” , de renovatie van het dak, schilderwerk binnen en buiten, nieuwe dug outs en onlangs het scorebord. En het uitgangspunt is ook om het werk zo veel mogelijk door eigen leden en aan EBOH gelieerde bedrijven te laten verrichten. Na afloop trakteerde de Club van 100 ook het optreden van zanger Eddie Goud. De club bestaat momenteel uit 85 leden en kan aanwas goed gebruiken.

De inzet bedraagt (minimaal) € 50,- per jaar en de leden van het Bestuur Arij Saaman, Ton Hierck en Fred van Wingerden schrijven uw naam graag bij op de ledenlijst bij.
Alles zat mee deze middag, het weer, de grote opkomst en de gezelligheid. Alleen de uitslag viel tegen. Ondanks een uitstekende 2de helft van onze jongens nam Alblasserdam de volle buit mee.
Maar als we zo blijven voetballen, zullen de punten vast binnen komen, aldus de eensluidende mening van de aanwezigen.