EBOH JG1 wint weer

29 november stond er een spannende wedstrijd op het programma voor EBOH JG1. Reeshof JG2, de nummer 2 in de competitie, kwam op bezoek aan de Schenkeldijk, waar een prachtig herfstzonnetje scheen.

Met Quan, Youri, Duncan, Ruben, Ferdinand, Tim, Sven, Mitchell, Joey en Hugo begon EBOH aan het duel. De wedstrijd startte veelbelovend en halverwege de 1e helft stond het 5-0 voor EBOH door goals van Ferdinand, Ruben en Joey.

Reeshof kwam goed terug en met een 5-2 voorsprong gingen de mannen aan de limonade.

De 2e helft was spannend. Beide ploegen gingen voor de winst. Het spel golfde op en neer en de doelpunten vielen aan beide kanten. Nadat ook Youri en Mitchell hun doelpunt hadden meegepikt was de wedstrijd beslist in het voordeel van de thuisploeg.

Met een klinkende 10-7 overwinning  sloot EBOH JG1 een mooie voetbalmiddag af en blijft het meedoen om het kampioenschap. Maar de weg is nog lang….Volgende week al helemaal, dan wacht de zware uitwedstrijd tegen Spoordonk uit Oirschot.