EBOH D2 najaarskampioen 2014

Afgelopen zaterdag 29 november was het eindelijk zover, de mannen van EBOH D2 konden bij winst kampioen worden. Daarvoor moest er gewonnen worden van SVW uit Gorichem. We moesten alweer zeer vroeg spelen(8.30)net als vorige week en dus weer vroeg verzamelen bij EBOH(7.30)De vraag blijft dan altijd: is iedereen op tijd aanwezig? Maar zoals heel het seizoen al, was iedereen op tijd aanwezig om af te reizen naar Gorichum. Na een goede warming up, kon de wedstrijd beginnen en zoals vaker tijdens kampioenswedstrijden waren de mannen toch wat gespannen en dat resulteerde in een snelle 1-0 achterstand. We kwamen daarna steeds beter in de wedstrijd en konden we de 1-0 achterstand ombuigen tot een 1-3 voorsprong bij rust. Na rust speelde we weer als een aanstaande kampioen met mooi combinatiespel en fraaie doelpunten, waardoor wij er nog 5 scoorden en zo deze wedstrijd met 1-8 wonnen en het kampioenschap binnen was. Een hele terechte ook, ongeslagen met 27 punten uit 9 wedstrijden en 75 gescoorde goals en maar 9 tegen. Na het laatste fluitsignaal kregen de mannen en de trainer uit handen van Danny Wessels de kampioensbekers uitgereikt. Ook kregen de mannen van de moeder van Tano een presentje met een oranje fluitje, zodat we niet ongehoord zouden terug keren op de Schenkeldijk. Eenmaal daar aangekomen kregen de mannen patat en drinken van EBOH. Daarna was er een persmoment om foto’s te maken op het podium van de mannen met de kampioensbeker.Bij deze wil ik alle spelers feliciteren met het behaalde kampioenschap, alle ouders voor het vervoer en support tijdens de wedstrijden, Axel v/d Heuvel voor de kampioensbekers, Danny Wessels voor het uitreiken ervan en het keukenpersoneel en bestuur voor de patat en het drinken.Een trotse trainer,