EBOH JG1 in thriller tegen koploper

De dag na Halloween stond in een prachtig herfstzonnetje de zware thuiswedstrijd tegen de koploper, OJC Rosmalen, op het programma. De zenuwslopende wedstrijd, waarbij de gemoederen soms hoog opliepen (zowel binnen als buiten de lijnen), eindigde in een 4-4 gelijkspel. De spelers van JG1 (Duncan, Youri, Mitchell, Hugo, Ferdinand, Ryan, Tim en Ruben) hebben een gemengd gevoel overgehouden aan deze zaterdag. Een zege voor hen zou, gelet op het aantal kansen, niet onverdiend zijn geweest.

OJC Rosmalen, dat nog geen enkele wedstrijd had verloren, kwam goed uit de startblokken.  Met een indrukwekkend afstandsschot kwamen ze verdiend op voorsprong. In het vervolg van de 1e helft regende het kansen voor EBOH, waarvan er vlak voor rust gelukkig eentje benut werd door Ruben.

Na rust kwam EBOH snel op voorsprong door een intikker van Ferdinand. Rosmalen ging vervolgens goed met de ruimte op het veld om en kwam al counterend op 2-4. EBOH toonde karakter, rechtte de rug en kwam door doelpunten van Mitchell en weer Ferdinand op gelijke hoogte.  In de bloedstollende slotfase voorkwam Ruben met een fantastische sliding een doelpunt voor Rosmalen. In de slotseconde van de wedstrijd eindigde een mooi schot van Mitchell op de paal. Na het fluitsignaal van interim scheidsrechter Axel stond de 4-4 einduitslag op het scorebord.