EBOH JG1 onderuit tegen Spoordonk

Na de goede resultaten tegen Rijen en SBC hoopte EBOH JG1 de stijgende lijn voort te zetten tegen de Spoordonkse boys uit Oirschot. Winst tegen dit taaie en vooral goed op elkaar ingespeelde team bleek een brug te ver. Met 1-6 trok Spoordonk aan het langste eind.

EBOH startte in de vertrouwde opstelling. Met Ryan op de goal, Hugo, Quan en Ruben in de verdediging, Joey, Ali, Sven en Duncan op het middelveld en in de spits Mitchell en Tim.

De wedstrijd begon goed aan beide kanten. Daarna nam Spoordonk het initiatief en dat leverde 4 doelpunten op. EBOH probeerde wel de aanval te zoeken maar dat leverde geen goal op. Tot vlak voor rust Ali met een goede voorzet de verdediging van spoordonk in verwarring bracht. De chaos leverde een eigen goal op van spoordonk: ruststand 1-4.

Met dat cadeautje op zak hoopte EBOH JG1 op meer in de tweede helft. Maar Sinterklaas bracht helaas geen bezoek aan de Schenkeldijk. Spoordonk bleef de bovenliggende partij en met maar twee tegendoelpunten kwam EBOH nog goed weg.

Eindstand 1-6. Winterstop.