EBOH JG1 lijdt thuisnederlaag

Zeven doelpunten maken en dan toch verliezen? Het is helaas mogelijk. Bij de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen verliest EBOH JG1 thuis met 7-9 na een spannende wedstrijd tegen de Spoordonkse Boys.

De eerste helft verliep voorspoedig. EBOH kwam op 2-0 voorsprong. Het eerste indrukwekkende doelpunt kwam van Ferdinand. Hij maakt er later in de wedstrijd nog vijf en kan dus met recht de topscoorder van EBOH JG1 worden genoemd. Hierna volgde een schitterend tweede doelpunt van Duncan, voorafgegaan aan een net zo schitterende assist van Youri. Vervolgens kwamen de Spoordonkse Boys knap terug zodat de ruststand gelijk werd: 3-3.

De tweede helft ging het lang nog gelijk op. 5-4 werd 5-5 en 5-6 werd 6-6. Toen ging het mis. De ploeg uit Oirschot, liep uit tot 6-9. In de slotfase wist Ferdinand er nog 7-9 van te maken. Of het kwam door de uitstekende keeper van Spoordonk, of door de wel heel veel pechsituaties bij EBOH als bal op de lat (bijvoorbeeld na een hele mooie kans van Mitchell) of zitten de jongens nog net teveel in de relaxte vakantieflow? Hoe dan ook: aan het enthousiasme en inzet van Quan, Hugo, Ryan, Youri, Mitchell, Duncan, Ferdinand en Zahid heeft het niet gelegen. De blik is alweer gericht op volgende week: uit tegen GSBW. Er kan nog van alles gebeuren deze competitie.