EBOH E3 start de competitie goed

Kort nadat de voorjaars-competitie gestopt was voor de F1, was de focus gelijk op het nieuwe seizoen als E3. Uitkomend in de 2e klasse. Het team bleef compleet met aan het eind van het seizoen versterking van Cayden uit de F2. Tot eind Juli is het “nieuwe” E3 team blijven trainen en dat was goed te merken bij de eerste training van het seizoen, tot opluchting van de trainers.

Vorige week eindigde de bekerwedstrijd tegen Hardinxveld E3 in een mooie overwinning van 12-0 voor EBOH.

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van competitie op het programma uit bij: OMC E1. In de eerste helft was EBOH sterk in de aanval maar vergat bij balverlies om te schakelen, gelukkig bleven de laatste man en de keeper bij de les ruststand 1-1

Na rust een kleine verschuiving in de opstelling van EBOH, de ene actie na de andere lukte en de kansen werden benut. Een goed samenspel van het gehele team eindigde in een 1-8 overwinning voor EBOH E3! Een mooie opening van de competitie.