EBOH JG1 is nog zoekende

Het wil nog niet zo vlotten met EBOH JG1 dit seizoen. Drie wedstrijden gespeeld en nog nul punten in de EBOH-pocket van JG1. Vandaag was de kans om het tij te keren.

De thuiswedstrijd tegen de nummer laatst, Roosendaal JG1, stond op het programma. Helaas: met een 5-9 nederlaag is EBOH nu de hekkensluiter. Met Ryan op de goal, Hugo en Ali in de verdediging op het middenveld, Joey, Quan en Sven en in de spits Tim en Mitchell, begon EBOH aan de wedstrijd. De strijd ging gelijk op tot 2-2 met mooie goals van Joey en Mitchell. Op zoek naar de voorsprong werden de defensieve taken wat uit het oog verloren door EBOH. Ondanks een aantal prima interventies van Hugo keek EBOH in de rust tegen een 2-4- achterstand aan.

EBOH begon de tweede helft goed met snelle doelpunten van Ali en Mitchell wat de stand gelijk bracht op 4-4. Dit bracht de spanning terug in de wedstrijd. Met de winst binnen handbereik speelde EBOH vol op de aanval. Roosendaal maakte effectief gebruik van de ruimte en counterde pijlsnel naar 4-8. Joey maakt er nog 5-8 van, maar het mocht niet meer baten. EBOH heeft niet kunnen profiteren van het thuisvoordeel. Met een einduitslag van 5-9 moesten de teleurgestelde spelers aanzien hoe de punten vertrokken richting Brabant. JG1 heeft de weg omhoog nog niet gevonden.