EBOH is er nog niet klaar voor

De voorbereiding van de selectie voor de competitie en het bekerprogramma dat zaterdag van start gaat, verloopt alles behalve soepel. Met veel vakantiegangers en blessures in de selectie heeft trainer Hoessin Jouhri nog niet 1x kunnen oefenen met het elftal dat hij voor ogen heeft. De oefenwedstrijden werden allemaal verloren, doordat EBOH met mixteams aan moest treden en kwalitatief te kort kwam. Het wordt een race tegen de klok om er op 3 september te staan, als EBOH de competitie start met een uitwedstrijd tegen Groote Lindt.

Een greep uit de problemen, waar Hoessin Jouhri en 2de elftal trainer Joris Kardienaal mee kampen: Cyril Elschot en Remco van Gool zijn door fysiotherapeut Lars van de Toorn getest en  in ieder geval in orde bevonden om te trainen, maar zijn nog niet wedstrijdfit. Jesse Rensen, Fabrice Riedijk en Jeffrey Monster kampen met liesblessures. Ook Bjorn en Dennis van de Graaf zijn geblesseerd. Keeper Kevin Emden heeft in de voorbereiding een pees van zijn vinger afgescheurd en is 6 weken uitgeschakeld .
Frank Teunissen is nog aan het herstellen van zijn aan het eind van vorig seizoen opgelopen knieblessure. Nick van Wijngaarden en Tom Slagter zijn tot eind augustus afwezig wegens een buitenland stage. En dan hebben we nog de vakantiegangers Remy Holster en Jeffrey Manzanares die net weer terug zijn. Leroy Verkerk is er ook een weekje tussenuit en is dinsdag weer inzetbaar.

Is er nog positief nieuws te melden? Jawel, Mo Salman is weer teruggekeerd uit Libanon en heeft zijn 1ste training en wedstrijdminuten er al opzitten en oogt fit.
Ziet trainer Hoessin Jouhri het somber in door al die problemen?
“Nee, integendeel, het is duidelijk dat we er nog niet zijn, maar als iedereen fit is en niet op vakantie, dan kunnen we best een aardig elftal opstellen en resultaten boeken  in de competitie. In de beker treffen we gelukkig geen hoger ingedeelde ploegen, want daar zijn we absoluut nog niet klaar voor “

Bekercompetitie gaat van start

Zaterdag 20 augustus begint de bekercompetitie. Het eerste elftal treft allemaal west Brabantse ploegen. SVC speelt in de 4de klas op zondag en komt uit Standaarbuiten.
Seolto (4de klas zaterdag) is een oude competitie bekende uit Zevenbergen. Ook Virtus (3de klas zondag) uit Zevenbergen kwamen we eerder tegen in een vorige bekereditie.
Het 2de elftal speelt louter derby’s tegen Dordtse ploegen.

 

Het complete programma

zaterdag 20 augustus:              EBOH 1 – SVC 1                         aanvang 17.00 uur
Oranje Wit 5 – EBOH 2           aanvang 15.00 uur

dinsdag 23 augustus:               EBOH 1 – Virtus 1                     aanvang 20.00 uur

donderdag 25 augustus:          EBOH 2 – Wieldrecht 4          aanvang 18.45 uur

zaterdag 27 augustus:               Seolto 1 – EBOH 1                   aanvang 14.30 u

EBOH 2 – Dubbeldam 2       aanvang 12.00 uur

~IMG_0824