De staf is er klaar voor

De staf van de EBOH-selectie voor het nieuwe seizoen staat als een huis. Hoofdtrainer Hoessin Jouhri heeft als assistenten Ab Zaada en Rachid Mokhtari. Ook de assistent scheidsrechter Baris Karabulut plakt er weer een seizoen bij, alsmede verzorger Dennis Vondermans. Terug van weg geweest is Frits Braun, als leider, ook wel teammanager genoemd tegenwoordig.

Bij het 2 de elftal staat er ook een goede organisatie. Trainer is Joris Kardienaal en zijn assistent is Hans Koster. Leiders zijn Simon Wessels en Jeffrey Heijdeman. Verzorger is opnieuw Hans Wijker. De keeperstrainer voor heel de selectie is Danny Wessels.

De staf kijkt uit naar het nieuwe seizoen, waarin EBOH 1 begint met een uitwedstrijd tegen Groote Lindt op 3 september. Een week later volgt de thuiswedstrijd tegen Ameide en wordt de traditionele opening van het seizoen gevierd met als eregasten de leden van de “club van 100” . Trainer Hoessin Jouhri is blij met de indeling: “In tegenstelling tot vorig seizoen hebben we nu veel tegenstanders uit de buurt en dat is fijn, ook voor de penningmeester”

Voordat het bekerprogramma begint op 20 augustus oefent het 1 ste nog op het Wieldrechttoernooi en op dinsdag 16 augustus bij Papendrecht.

Voor EBOH 2 is het zaak om het trieste vorige seizoen met het plotselinge overlijden van trainer Harvey Venloo te verwerken. Op 3 september opent het 2 de ook op sportpark Bakestein bij de achterbuurman van Groote Lindt Pelikaan. Het 2 de treft 5 teams uit de regio en de overige clubs komen uit West Brabant en Zeeland. Op 18 augustus oefent EBOH thuis tegen Papendrecht 2

staand vlnr: Simon Wessels, Hans Koster en Joris Kardienaal zittend vlnr: Hoessin Jouhri, Rachid Mokhtari en Ab Zaada

staand vlnr: Simon Wessels, Hans Koster en Joris Kardienaal
zittend vlnr: Hoessin Jouhri, Rachid Mokhtari en Ab Zaada