Zomerranking 2016: De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend! Het was dit jaar ongekend spannend, maar we hebben na behoorlijk wat rekenwerk de uitslagen van dit jaar kunnen vaststellen. Naast blijdschap levert dat helaas ook wat teleurstelling op. Dat hoort bij sport zeggen volwassen mensen dan altijd…. Dat zal best, maar net niet winnen blijft voor sommigen een vervelend gevoel. Dat is de winnaarsmentaliteit in die kinderen. Daar is gelukkig wel altijd een oplossing voor; Gewoon de volgende keer weer meedoen en zorgen dat je dan wel als winnaar uit de bus komt!

Laten we beginnen zoals het hoort met uitslagen bekend maken; Allereerst bedanken we altijd de vrijwilligers die hebben meegeholpen… Bij deze dus bedankt Yvonne (voor het bemannen van de bar), Joey, Linda, Gert en Stephan (voor het helpen bij het bijhouden van de uitslagen) en Papa’s en Opa’s (voor het opruimen van de doelen en hoedjes). Deelnemers natuurlijk ook bedankt voor jullie grote inzet dit jaar! Zonder jullie was er helemaal geen Zomerranking geweest. Er hebben dit jaar meer dan 60 verschillende kinderen hun kunsten vertoond, en dat is een prachtig resultaat. Met de volgende Zomerranking gaan we zeker proberen om daar weer overheen te gaan!

Dan nu de uitslag bij de jongste groep. Het spande er hier vooral om wie beslag ging leggen op de vierde, derde en tweede plaats. Vince, Surya en Juan hadden alledrie een totaal van 15 punten verzameld. De reglementen schrijven dan voor dat we gaan kijken wie er het vaakst 1e, 2e, 3e, enz. is geworden. Dat maakte dat dit jaar Vince net buiten de prijzen viel, Juan heel knap 3e is geworden, en Surya beslag wist te leggen op de 2e plaats. Uiteindelijk onbedreigd wist Timo de grootste beker en de heerlijke hoofdprijs van het pannenkoeken eten bij Pim’s poffertjes en pannenkoekenhuis, in de wacht te slepen. Samen met 7 vriendjes en twee ouders mag hij hiervan gaan genieten! Gefeliciteerd Timo!!

2016-08-06-PHOTO-00000616 2016-08-06-PHOTO-00000624

De uitslag bij de oudste groep was nog spannender. Hier hadden we zowel om de 1e en 2e plaats, als om de 3e en 4e plaats een gelijke stand. Helaas voor Julian zat de pechvogel echt aan de kant van de familie van Duren deze keer. Net als zijn broer Vince had ook hij de pech dat zijn tegenstrever meer eerste plaatsen had behaald. Lorenzo legde daarmee beslag op de 3e plaats. Niet slecht voor een eerste deelname! De broederstrijd om de eerste plaats leverde een overwinning op voor de jongste. Ook Myron wist zijn broer Jaymi te verslaan op basis van het aantal eerste plaatsen. Dat bewijst meteen nog maar eens dat echt iedereen de Zomerranking kan winnen, en dat niet de grootste of oudste (en sterkste?) automatisch de winnaar wordt.Het helpt natuurlijk als je zelf goed kunt voetballen, maar je hebt ook een goed team nodig, want niemand kan het alleen in het voetbal.

2016-08-06-PHOTO-00000617 2016-08-06-PHOTO-00000618

 

Hieronder kunnen jullie voor de volledigheid nog de eindstand van de Zomerranking 2016 vinden. Wij hebben het weer erg leuk gevonden, dus nogmaals iedereen bedankt voor jullie inzet, en we zien iedereen graag terug bij een volgende ranking!

Standen Zomerranking 2016