Bekerwinst EBOH 2

EBOH 2 deed bij Wieldrecht 3 wat het moest doen, namelijk winnen. En aan de eis van trainer Appie Zaada (“winnen met 2 goals verschil”) werd ook voldaan. Uiteindelijk werd het 1-3.

EBOH kwam in de 1ste helft op voorsprong door een doelpunt van Johan Gerlach. Na een mooie lob van Dennis van de Graaf over de keeper gaf hij het laatste zekere tikje. Door een slordigheidje werd het voor de rust 1-1 op het kunstgras van Wielrecht. Na rust stelde EBOH orde op zaken. Na een steekbal van Jordi Teubel schoot Johan Gerlach zijn 2de goal binnen en in de slotfase schoot Remy Holster de bal in de kruising na eerst een “schot” van  Jordi Teubel  aangenomen te hebben.

Dinsdag is het bekervervolg thuis tegen Oranje Wit  5 ?, aanvang 19.30 uur. Overigens moet EBOH 3 het in de beker opnemen tegen Wieldrecht 2 ?, Een gevolg van het feit dat alle elftallen vanaf de 1ste klas in een grote koker gegooid worden.