Alle pupillen opgelet

De bekerwedstrijden die op het programma staan voor de D1 t/m F4 voor aanstaande zaterdag gaan niet door. Dit jaar hebben we besloten om niet al tijdens de vakantie te beginnen met trainen, omdat dat vorig jaar niet zo’n succes bleek te zijn. In overleg met de verschillende tegenstanders zullen de wedstrijden die voor de pupillen gepland staan voor aanstaande zaterdag, worden verschoven naar een andere datum. De nieuwe datum krijgen jullie vanzelf te horen via de trainer/leider.
 
Alle D-, E- en F-pupillen hebben inmiddels per post een uitnodiging ontvangen voor de 1e training. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen, stuur dan even een mailtje naar jeugdafdeling@eboh.nl
 
Voor de volledigheid volgt hieronder een overzicht van de verschillende groepen:

  • De D-pupillen starten maandag 1 september om 18:15 met hun 1e training van het nieuwe seizoen, gevolgd door de 2e training op woensdag 3 september om 18:15. Zaterdag 6 september speelt D1 zijn 1e (beker)wedstrijd, EBOH D2 speelt op zaterdag 13 september zijn 1e wedstrijd.
  • De E-pupillen starten zaterdag 30 augustus om 10:00 met hun 1e training, gevolgd door trainingen op maandag 1 en woensdag 3 september (beide om 18:15). Zaterdag 6 september spelen alle E-teams hun  1e (beker)wedstrijd.
  • De F-pupillen starten zaterdag 30 augustus om 10:00 met hun 1e training, gevolgd door trainingen op maandag 1 en woensdag 3 september (beide om 18:15). Zaterdag 6 september spelen alle F-teams hun 1e (beker)wedstrijd.