Voorbeschouwing: EBOH – Rijsoord

Morgen, zaterdag 23 maart 2024, neemt EBOH het aan de Schenkeldijk op tegen Rijsoord. De tegenstander uit Ridderkerk maakt een matig seizoen door en vecht met slechts negentien punten uit achttien wedstrijden nog altijd tegen de nacompetitie voor degradatie naar de 3e klasse.

EBOH staat na de verliespartij van afgelopen weekend op Sportpark Bakestein tegen Pelikaan weer met beide benen op de grond, en tevens twee punten achter directe concurrent om de nacompetitieplaats voor promotie, VVGZ. Met vijfentwintig punten uit zeventien wedstrijden heeft de ploeg momenteel de vijfde plaats in handen.

Om een overwinning te bewerkstelligen zal EBOH een betere prestatie op de mat moeten leggen dan de vorige keer tegen Rijsoord, op het Kraaiennest. De mannen van Johan Versluis slaagde er in een kwalitatief teleurstellende wedstrijd in om EBOH met slechts één punt terug naar Dordrecht te sturen. Het enige doelpunt van de Rood-Zwarten kwam uit een directe vrije trap van Maikel Steenbakker.

Het elftal van trainers Patrick Stok en Jeffrey Monster zal er ook morgen uiteraard weer alles aan doen om de drie punten op Sportpark Schenkeldijk te houden. Daarvoor rekenen we weer op jullie support, EBOH’ers!

Ter nagedachtenis aan Huib Verwilligen speelt EBOH morgen met rouwbanden. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er tevens één minuut stilte in acht worden genomen.

Tot morgenmiddag, om 14:45 uur, op Sportpark Schenkeldijk!