Voorbeschouwing EBOH-Dubbeldam

Als het weer een beetje mee wil werken speelt EBOH zaterdag voor de tweede maal dit seizoen thuis tegen Dubbeldam. Nadat voor de beker met 1-2 werd verloren van Dubbeldam zondag, gaan de rood-zwarten zaterdag proberen revanche te nemen op Dubbeldam zaterdag. Ditmaal voor de competitie.

Het zijn altijd bijzondere wedstrijden, EBOH-Dubbeldam. Er staan niet alleen drie punten op het spel, maar ook de eer van beste club van de Schenkeldijk.

Na twee overwinningen EBOH en twee nederlagen voor Dubbeldam tijdens de eerste twee speeldagen, lijkt EBOH ditmaal licht favoriet. Maar het betreft hier een bijzondere wedstrijd en EBOH kan alle steun gebruiken.

Selectie:
1. Joey Hughes
2. Fernando Lozoya-Ringelberg
3. Milan Bax
4. Paul Reijnders
5. Alen Sirovica
6. Shqipron Veseli
7. Patrick Bijl
8. Ronald Plaisier
9. Mo Salman
10. William Schrauwen
11. Sebastian Bekkers
12. Sietse Schuurman
13. Rogier Mutten (na de wedstrijd van zaterdag 2)
14. Bas van Oosterhout (na de wedstrijd van zaterdag 2)
15. Abdul Zaada (na de wedstrijd van zaterdag 2)
16. Donny v.d. Laars (na de wedstrijd van zaterdag 2)

Afwezig door blessures:
Marc Oldenburger
Marc Pirone
Tim Stok
Vincent Mutter
Johan Gerlach
Michael Sprangers

Zaterdag 2,3,4,5

Ondertussen speelt EBOH zaterdag 2 zaterdag haar tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Het team van coach Rashid El-Mokhtari neemt het na twee 1-0 overwinningen op tegen ASWH 4. Wordt het weer 1-0 of wordt het net deze zaterdag vaker gevonden?

Na twee nederlagen wacht EBOH 3 nog op haar eerste punten in de derde klasse. Kan de promovendus dit bewerkstelligen tijdens de thuiswedstrijd tegen Oranje Wit 5?

Zaterdag 4 trapte het seizoen vorige week af met een gelijkspel tegen Wieldrecht. Zaterdag gaat men op bezoek bij Nieuw-Lekkerland. Zullen zij aldaar de volle buit mee terugnemen naar Dordrecht?

Het vijfde zaterdagteam kende een ongelukkige competitiestart. Niet alleen werd er met 1-5 verloren van Oranje Wit. Ook brak één van de spelers ongelukkig zijn been. Kan het team tegen Heerjansdam 7 het één en ander recht zetten?