Voorbeschouwing: CVV Zwervers – EBOH

EBOH neemt het zaterdag 4 mei om 14:00 uur op tegen CVV Zwervers. Op Sportpark Couwenhoek zal de ploeg van Jeffrey Monster en Patrick Stok alles op alles zetten om met drie punten terug te keren richting de Schenkeldijk. Eerder dit seizoen tegen CVV Zwervers lukte het EBOH niet om een overwinning te behalen: na negentig minuten en een comeback via doelpunten van Furkan Kaya en Jerry van Ingen was het 2-2 gelijke spel zelfs nog een resultaat waar men achteraf blij mee was.

Om nog mee te blijven doen om de vierde plaats, die in deze competitie plaatsing voor de nacompetitie om promotie naar de 1e klasse oplevert, zal EBOH in Capelle dus uit een ander vaatje moeten tappen en dat terwijl de wedstrijden over de Brienenoord voor de Rood-Zwarten niet bepaald de gunstigste resultaten hebben opgeleverd: de uitwedstrijden tegen Spartaan’20 (2-0), Alexandria’66 (3-0) en Spirit (6-4) gingen stuk voor stuk verloren.

Gelukkig lijkt EBOH in ieder geval weer op het goede pad door een reeks van vier verliespartijen vorige week ten einde te brengen met de ruime thuisoverwinning op De Zwerver (6-3) van drie weken geleden. Om ook tegen ‘de andere Zwervers’ een goed resultaat te behalen en zo geen misstap te begaan in aanloop naar de laatste twee topwedstrijden in de 2e klasse F tegen directe concurrent VVGZ en stadsrivaal Oranje Wit (de enige andere wedstrijd is volgende week nog tegen Alexandria’66), rekenen we weer op jullie support EBOH’ers!

Tot morgenmiddag, om 14:00 uur, op Sportpark Couwenhoek!