Uitbreiding Club van 100

De Club van 100 is een grote sponsor van onze vereniging en het mooie van de club is dat de leden zelf uitmaken waar de inkomsten aan besteed worden.

Traditioneel kwam de Club op de zaterdag van de 1ste thuiswedstrijd bij elkaar en het was een gezellige boel in de Soos. Helaas kon door het slechte weer het terras niet benut worden, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door de heerlijke hapjes. En dat was te danken aan Cindy Pelk, de vrouw van Hans van Pelt. En diezelfde Hans van Pelt is tot het Bestuur van de Club van 100 toegetreden, dus de link is gelegd. Humor is altijd dichtbij: “Zo is de Jumbo ook groot geworden” was een opmerking uit het publiek, nadat Hans door voorzitter Fred van Wingerden werd voorgedragen.

De centjes van de Club van 100 gaan dit jaar onder de grond. De riolering moet vervangen worden en er zijn plannen om de achterkant van het clubhuis een facelift te geven en natuurlijk heeft de Club ook een ruim aandeel in de Jubileumpot van het 100 jarig bestaan. Het door Corona uitgestelde feest zal op zaterdag 26 november zijn, de laatste dag dat EBOH 100 jaar is.

Positieve bijkomstigheid was de klinkende zege van ons eerste elftal op Schelluinen en het attractieve spel van de jongens, al heeft niet iedereen alles kunnen zien door de ramen. Nieuwe leden zijn altijd welkom, zij kunnen zich opgeven bij de bestuursleden Fred van Wingerden, Arij Saaman, Ton Hierck, Jesse van Genderen en nieuwkomer Hans van Pelt.