Steun ook F1 in hun bekerfinale!

Wij hebben een fantastische warming up voor iedereen met een E.B.O.H. hart! We hebben aanstaande zaterdag namelijk niet één, maar twee wedstrijden waarin veel te winnen is!

Zaterdag 4 juni is een belangrijke dag voor E.B.O.H…. Natuurlijk is er de belangrijke wedstrijd voor het eerste, waarin voor lijfsbehoud in de derde klasse wordt gespeeld. Het is van belang dat daar zo veel mogelijk mensen zijn die onze mannen komen aanmoedigen, en vooral dat die in een opperbeste stemming zijn.

Die goede stemming kunnen we allemaal al in de ochtend opdoen, door F1 te komen aanmoedigen tijdens hun bekerfinale in Peursum. Na het uitschakelen van diverse hoofdklassers mogen zij aanstaande zaterdag,  4 Juni om 09.00 uur, de strijd aangaan met Unitas F1. Natuurlijk zijn zij blij met alle steun die ze kunnen krijgen tijdens deze clash, dus sta gewoon lekker op tijd op aanstaande zaterdag en zorg met zijn allen voor de eerste winst op wat dan een bijzonder mooie dag voor E.B.O.H. kan worden.

Als we namelijk met z’n allen hard genoeg hebben gejuicht en aangemoedigd, en onze “kleine mannetjes” met de beker van het veld af stappen, dan kunnen we allemaal in de “winning mood” naar Vlaardingen afreizen om te zorgen dat het eerste ook zijn wedstrijd wint.