Sponsort U al een stoel in de bus naar Praag, Tsjechië (E.B.O.H. A1) ?

E.B.O.H. A1 neemt tijdens het paasweekend, maart 2016, deel aan de Golden City Cup te Praag! Dit toernooi zal plaatsvinden in Tsjechië met een deelnemersveld van clubteams uit Italië, Duitsland, Tsjechië, Nederland en Zwitserland.

We reizen per bus af naar Praag en zullen tijdens ons verblijf gebruik maken van de bus om deze geweldige stad te verkennen. We verblijven in een hostel, nabij het centrum van Praag, waarbij iedere dag een ontbijt en avondmaal zit inbegrepen. Het toernooi wordt gehouden op ongeveer 20 minuten rijden van ons hostel.

De spelers sparen zelf iedere maand al een flink bedrag om deze fantastische reis mogelijk te maken. We zijn echter nog op zoek naar een extra centje om een aantal activiteiten mogelijk te maken.

U moet dan denken aan het bezoek van een wedstrijd van Spartak Praag of Slavia Praag, een stadion tour bij één van de 2 grootste clubs uit Tsjechië en/of een avond uit eten met de hele groep in het historische centrum van Praag!

Om al deze fantastische activiteiten voor elkaar te krijgen, vragen wij of U een stoel wilt sponsoren tegen een minimaal bedrag van 5 euro per stoel. Uiteraard kunt ook meerdere stoelen afnemen en/of een hoger bedrag per stoel sponsoren. Het gaat om een groep spelers van 19 personen, inclusief de trainer en leider.

Wilt U ons sponsoren? Dan kunt U contact opnemen met Remco van Gool, 06-44776128. Er zal in de kantine ‘een bus nagemaakt worden met de vermelding van uw naam bij sponsoring aan het project; EBOH A1 goes to Praag!

Bij voorbaat dank,

Begeleiding E.B.O.H. A1