Sponsorloop D1 groot succes

Op woensdag 07 november, is er een sponsorloop gehouden.

Deze was nodig om de kosten te kunnen dekken van het Nederlandse Kampioenschap waar E.B.O.H. D1 aan mee gaat doen.
E.B.O.H. D1 gaat op vrijdag 24 mei 2013 met de Party bus in de richting van Almelo. In de omgeving van Almelo zal het team met begeleiding en een aantal ouders overnachten. Om dit alles te kunnen betalen en de ouders niet op te hoge kosten te jagen, is er gekozen voor een sponsorloop.
Alle spelers die meegaan naar dit fantastische evenement hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen.
Nadat de rondjes (half veld) waren gelopen, bleek dat er ontzettend veel inzet was. Er werden tussen de 24 en 30 rondjes gelopen. En dat levert natuurlijk weer aardig wat op.
Nadat alle sponsorloopformulieren waren verzameld, konden we met een grote glimlach zeggen:

€ 1300,00

Hiervan is al € 1000,00 binnen. Sommige spelers moesten nog bij een aantal sponsoren langs om het geld op te halen.
Ook dient vermeld te worden dat er een aantal E.B.O.H. leden bereid zijn om onze deelname aan het Nederlandse kampioenschap te ondersteunen. Hiermee komen we een heel eind in de richting om dit feestje mogelijk te maken.
Na de geslaagde sponsorloop zijn alle deelnemers met begeleiding en ouders naar de grote kantine gegaan. Daar wachtte een groot lopend buffet met allerlei verschillende soorten gerechtjes. Deze waren door de ouders van de spelers gemaakt. Nadat iedereen zich tegoed had gedaan aan al dit lekkers, sloten we rond half 9 deze zeer geslaagde avond met een goed gevoel af.
Natuurlijk bedanken wij al de mensen die gesponsord hebben, maar ook alle ouders die de lekkernijen hebben gemaakt. Door de hulp van Natasja en Francine verliep alles bij het lopend buffet perfect.

Bedankt namens spelers en begeleiding E.B.O.H. D1