Sponsor in beeld: De Nieuwe Norm

De Nieuwe Norm is een Rotterdams bedrijf dat vastgoed een nieuwe toekomst geeft, begint Marco Reidel zijn verhaal. “Dat doen we door bestaand vastgoed te transformeren en te renoveren. Onder het motto ‘Het nieuwe vastgoed staat er al’ kunnen we vastgoed transformeren naar een andere functie  of juist de levensduur van het vastgoed verlengen. Slopen is kapitaalvernietiging is een slogan van De Nieuwe Norm.”

Marco Reidel die lang bij GN Bouw werkzaam was, is projectleider bij De Nieuwe Norm en legt uit wat hij doet en waarom deze onderneming EBOH sponsort. Ik ben in 2017 gestart bij De Nieuwe Norm met een mooi project in het centrum van Rotterdam. We transformeerden een bestaand kantoorcomplex met 16 verdiepingen naar een hotel.

Ik ben er vanaf de ontwikkeling en calculatie van het project bij betrokken. Daarna begeleid ik de voorbereiding en de uitvoering. Opstarten is altijd intensief maar als het eenmaal draait wordt mijn rol kleiner. Bij de oplevering worden mijn werkzaamheden weer intensiever.

Wij sponsoren EBOH omdat het mijn club is en wij willen dat het er goed mee gaat. Ik drink graag een biertje met mijn vrienden en ik waardeer de inzet van de vrijwilligers die dagelijks bezig zijn met de club EBOH. Dat ondersteunen wij graag en als dat meer naamsbekendheid of opdrachten oplevert is dat mooi maar is geen voorwaarde.

Ik heb een tijdje samen met Peter Poort, Heimen de Vries, Arij Saaman en Alex Zondervan in de bouwploeg gezeten. We hebben samen met nog meer vrijwilligers, onder andere de kantine en de gevels aangepakt. Nu is dit langzamerhand over genomen door anderen wat uiteraard positief is.

Uiteraard ben ik altijd bereid om mee te denken over bouwkundige kwesties maar ik wil verder niemand voor de voeten lopen. Een specialist op zijn vakgebied weet nou eenmaal meer,” is Reidel bescheiden over zijn rol.

Via: LinkedIn Sponsorcommissie Dvv EBOH