Sliedrecht mo11- Eboh mo11 eindstand 1-1

Het was vroeg vanmorgen toen de Eboh Mo11 zich verzamelden om 8 uur in Sliedrecht. Het is mooi om te zien dat we blijven groeien, met 4 wissels aan de start.

De meiden van Sliedrecht waren qua lengte een paar maten groter dan onze stadse meiden, maar de lengte zegt niets over het voetbal talent. 

De ploegen gingen redelijk gelijk op en waren aan elkaar gewaagd. uiteindelijk lukt het door een mooie actie van ons nieuwe lid Mila, die hem geweldig voorzette naar Lindsey, die (on) gelukkigerwijs via haar knie toch het doel in ging bij Sliedrecht. 0-1 voor Eboh, meerdere nieuwe aanvallen werden gestopt door de goede keeper van Sliedrecht. 

Ook Sliedrecht kreeg kansen, maar de achterhoede en de keepster lieten zich niet van de wijs brengen en hielden het doelsaldo op 0.

De tweede helft begon hetzelfde als de eerste helft, alles ging redelijk gelijk op. Maar 1 doorbraak van de meiden van Sliedrecht, waar ze uiteindelijk alleen voor de Eboh keepster stonden bleek onhoudbaar. 1-1 gelijk.

In het laatste kwart wilde de Eboh meiden nog wel scoren, maar ze miste nog wat power. Ook Sliedrecht kreeg nog een kans maar deze werd vakkundig met het hoofd van keepster Sophie tegen gehouden, waar ze uiteindelijk met de schrik weer van vrij kwam. 

Meiden super jullie best gedaan, op naar de volgende wedstrijd.

?⚫️

Filmpjes van de wedstrijd te zien op Facebook Eboh meiden