Pupil van de week: Jonathan Greuter

We horen het u al denken…. “Hebben we deze week geen pupil van de week??” Jazeker hebben we die, alleen heeft uw schrijver een enkele keer te maken met wat tijdgebrek, dus vandaar dat we wat laat met het verhaal van Jonathan zijn. En wát voor een verhaal… Zeer zeker een verhaal dat verteld dient te worden…

Jonathan is namelijk ook weer zo’n echte EBOH-telg. Alleen toen hij begon bleek naast het EBOH bloed ook een behoorlijk hard hoofd aanwezig bij onze pupil…. Laat ik met uitleggen op deze manier beginnen; Jonathan kan uitstekend uit de voeten als voetballer. Iedereen had daarom ook verwacht dat vader Frank (naast Jonathan’s keepende oudere broer Giovanni) nu ook een voetballende opvolger zou hebben binnen de club. Daar bleek het harde hoofd van Jonathan prima tegen bestand! Hij is namelijk ook gewoon keeper geworden! Zo broer, zo Jonathan, zullen we maar zeggen.

Jonathan had gelukkig al heel snel door dat je bij voetballen vooral datgene moet doen waar je het gelukkigst van wordt, en dat is bij hem het keepen. Jonathan keept in JO9-1 en heeft het daar dan ook prima naar zijn zin. Net als broer Giovanni (en papa Frank) kijkt hij op televisie het liefst naar de verrichtingen uit Rotterdam Zuid, maar hoe zijn moeder daar nou in staat is niet helemaal duidelijk… Gelukkig weten we van haar dat ze ongehoord lekker Surinaams kan koken, en dat hebben we bij de club gelukkig al verscheidene keren mogen proeven.

Natuurlijk wensen we zoals gebruikelijk bij elke pupil van de week ook Jonathan een hele fijne middag toe tijdens de wedstrijd van ons eerste. En als het nodig mocht zijn, dan vertrouwen we erop dat Jonathan onze eerste sluitpost met raad en daad zal bijstaan!

En EBOH is zo prachtig….