Restaurant “De Merwevisser” verwent EBOH selectie.

Donderdagavond na de training werd de selectie van EBOH verwent door chefkok Teus Visser, chef Jan vd Merwe en kokkie Nance Visser. De gehele dag is dit trio aan het werk geweest om een lekkere maaltijd te verzorgen voor de mannen van 1 & 2. Er was ruim voldoende zodat ook de andere aanwezigen zich tegoed konden doen aan de culinaire inspanningen van dit “Koktailtrio”. Op de vraag of dit voorspoed zal brengen in de wedstrijden van dit weekend was kok Teus heel duidelijk. “Wat je er instopt, moet er ook weer uitkomen”, Kokkie Nance knikt instemment. Waar Teus eigenlijk op doelde was de energie die zij in het bereiden van deze maatijd hebben gestoken. Hij verwacht dat die energie er zeker uit gaat komen tegen resp. Groot Ammers en Serooskerke. Chefkok Jan vulde dat nog even aan, hij verwacht 2 vlijmscherpe teams van EBOH, net als het mes waar hij ’s ochtends ingreep! De biljarters leverde in ieder geval het bewijs, na een hapje van het buffet volgde de ene driebander de andere op. Dat belooft in ieder geval wat voor zaterdag 2 maart. De selectie en andere gasten bedanken het “Koktailtrio” voor de maaltijd en mochten de resultaten inderdaad top zijn, vraagt dat natuurlijk om herhaling!