Pupil van de week: Ryan Vos

Hoi ik ben Ryan Vos, ik ben 12 jaar en speel in de JG-1. Ik ben begonnen toen ik 7 jaar oud was. Toen waren Ries en Gert mijn trainers. Ik heb nu nieuwe trainers: Steven, Allard, Rob en Papa. Mijn grote vriend in het team is Ruben, hij is namelijk net als ik voor Ajax. Een goede club. Mijn neef Dani de Wit speelt daar. Ons G-elftal is groter aan het groeien en mijn vriendin Faye speelt ook met ons mee. Dat vind ik super leuk.

Op zondag heb ik nog een keeperscursus bij goalkeepers. Naast voetbal zit ik ook op zwemmen, ik heb al diploma A,B,C en zwemvaardigheid 1. Nu oefen ik voor zwemvaardigheid 2. Ik ga ook 1 keer in de week naar paard rijden, vlakbij Eboh, bij Hippisch centrum Dordrecht samen met mijn broertje Kjeld.  Op zaterdag help ik Teus altijd in de keuken. Ik vind het super leuk dat ik pupil van de week ben.

RYAN