Pupil van de week: Marcel Jaromski

Komende zaterdag 10 september 2016 speelt EBOH 1 haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen 2016-2017. En opnieuw, zoals gebruikelijk, is een pupillenspeler de Pupil van de Week! Deze week is Marcel Jaromski de eer gegund om de Pupil van de Week te zijn. Marcel speelt dit najaarsseizoen 2016 als eerstejaars in het team van Jongens onder 11-2, in ‘oude’ KNVB termen de Jongens E3.

Marcel Jaromski, geboren op 10-2-2007, is zijn voetballoopbaan gestart bij EBOH bij de MP’s en is bezig met zijn vierde seizoen. Marcel staat te boek als een keiharde verdediger en heeft zich in het afgelopen seizoen in F1 laten zien als een onmisbare schakel voor F1 en heeft een groot aandeel gehad in de successen van F1 in het afgelopen seizoen. Natuurlijk is Marcel deze zomer getuige geweest van het optreden van het Poolse elftal op het EK in Frankrijk. Dat Arkadiusz Milik en Robert Lewandowski zijn helden zijn is dan ook niet verrassend te noemen.

Marcel heeft dit seizoen meteen in de eerste oefenwedstrijd gescoord. En nog een mooi doelpunt ook. Als opkomende rechtsback werd hem teveel ruimte gegeven en dát moet je nou nét niet doen bij Marcel. Het hele vorige seizoen is ie op jacht geweest om een doelpunt te kunnen maken. Zijn uitverkiezing tot Pupil van de Week is dan ook logisch.

Marcel wordt zaterdag verwacht bij de wedstrijd van EBOH 1 tegen Ameide 1, de koploper na één wedstrijd. EBOH speelde afgelopen zaterdag gelijk tegen Groote Lindt met 2-2 en de 2e helft van EBOH 1 doet vermoeden dat Ameide as. zaterdag om 14.30 uur een uiterst gemotiveerd EBOH 1 aan de Schenkeldijk zal aantreffen. Marcel is er ook bij. Kom vooral kijken en moedig Marcel en EBOH 1 aan!!