Pupil van de week: Kyan Dekker

Nee…. het gaat niet weer om een tweetal, en al helemaal geen tweeling. We hadden van Kyan gewoon twee mooie foto’s en we konden niet kiezen welke we nou het best konden gebruiken. En wat doen we dan? Precies, we zetten ze gewoon allebei boven het stuk dat we over deze ras-EBOH-er schrijven. Want dat is hij zonder twijfel.

Net als zijn grote broer Senn speelt Kyan al heel wat jaren in het rood en zwart, en dat doet hij met veel plezier. Momenteel speelt Kyan in JO11-2, onder leiding van trainer Axel. Kyan is een echte trouwe speler, die zelden of niet verzuimd om te komen trainen, steevast begeleidt door zijn vader of zijn moeder.

Buiten het feit dat Kyan natuurlijk een echte EBOH-er is, heeft hij nog een club waar hij graag komt. Met enige regelmaat is hij samen met zijn vader in de Kuip te vinden, waar hij dan geniet van de prestaties en sfeer van de Stadionclub.

We wensen Kyan veel plezier met de wedstrijd tussen onze hoofdmacht en Ameide, en hopen natuurlijk dat  hij net zo veel geluk brengt als nodig is om de wedstrijd winnend te kunnen afsluiten!