Pupil van de week: Jordi de Pee

Inderdaad… De pupil van deze week is Jordi de Pee! Jordi is al zijn hele voetballeven EBOH-er, en hij doet het inmiddels ook al een poosje. In 2012 is Jordi zoals, veel van onze aanstormende talenten, begonnen tijdens de minicursus op zaterdag. Vervolgens is hij gaan spelen in de MP groep en sinds 2014 speelt hij op een half veld. Toen speelde hij nog in F4, inmiddels heeft hij in JO9-3 zijn draai gevonden.

Zoals alle jeugdige voetballertjes heeft ook Jordi zijn grote voorbeelden. Over zijn favoriete voetbalclub hoefde hij dan ook niet lang na te denken; Feyenoord. Hij vindt het wel jammer dat hij daar niet zijn favoriete speler kan bewonderen… Tsja, Lionel Messi in een Feyenoord shirt…. Dat zou wat zijn! Misschien droomt Messi daar zelf ook wel over, je weet maar nooit!

Zoals gebruikelijk hebben we ook aan Jordi gevraagd wat volgens hem de uitslag zal gaan worden van de wedstrijd die op stapel staat; EBOH – Drechtstreek. Jordi is ervan overtuigd dat het een klinkende 5-0 wordt. Wij hopen met je mee Jordi! Heel veel plezier in elk geval aanstaande zaterdag!