Pupil van deze week: Noah Foort!

Ook de komende wedstrijd hebben we weer een supertalent op de bank zitten bij de wedstrijd van het eerste. Helaas is hij nog niet zo ver dat hij kan meedoen, maar dat is eigenlijk alleen maar een leeftijdskwestie… een formaliteitje zogezegd….

Noah staat sinds hij bij EBOH is komen voetballen in de MP-tjes bekend als een groot talent. Deze jongen koppelt een zeer goede balbeheersing aan een niet te onderschatten inzicht in het spel, en heeft bovendien een goed gevoel voor de ruimte om hem heen. Zelfs het feit dat hij misschien een beetje klein van stuk is, weet hij in zijn voordeel om te zetten tijdens wedstrijden. Dat talent van hem is niet onopgemerkt gebleven natuurlijk… Zoals we regelmatig op deze site berichten, worden er door Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) en de KNVB zelf zeer regelmatig kinderen gevraagd om zich te melden voor stages of zelfs een plek in een voetbalacademie. Noah is er daar één van. Door de KNVB werd hij uitgenodigd (samen met zijn maatjes Vince en Gijs) om een stage te komen doen, en net als Vince is ook Noah door naar de volgende selectieronde!

Zoals gezegd dus weer geen koekenbakker als mascotte op de bank, maar iemand die het nog even kan uitleggen aan de spelers als de trainers het ook even niet meer weten. Zo ziet u maar… werkelijk alle doen we er bij EBOH aan om weer hoge ogen te gooien, aanstaande zaterdag! We wensen natuurlijk het eerste veel succes in hun wedstrijd, en vooral Noah heel veel pleier!

En EBOH is zo prachtig….