Nieuwe trainer EBOH 2 en 3 seizoen 2013-2014

Als opvolger voor Rachid el Mokhtari, die door drukke werkzaamheden en onregelmatige diensten geen mogelijkheid meer zag om in het nieuwe seizoen ons 2e elftal te trainen en te coachen is het bestuur uitgekomen bij een vertrouwd gezicht van deze groep.

Abdul Zaada, momenteel trainer van EBOH A1 wordt met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van ons tweede elftal. Abdul heeft als speler bij EBOH de nodige jeugdteams doorlopen en ook bij het zaterdag 1 en zaterdag 2 team heeft hij zijn sporen verdiend.

Op dinsdagavond werd de selectie geïnformeerd over de keuze voor Abdul als nieuwe trainer.

Abdul zal nauw gaan samenwerken met de nieuwe hoofdtrainer Marco ten Braak en ook met de trainer van ons schaduwselectie team Guido Noorlander, die dus het nieuwe 3e elftal onder zijn hoede zal nemen. Guido is momenteel trainer/speler bij het 4e elftal en heeft al eerder het zaterdag 2 team onder zijn hoede gehad. Ook als speler is Guido uitgekomen in de EBOH jeugdelftallen, het zaterdag 1 en zaterdag 2 team.

Wij gaan dan ook het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet en hebben hoge verwachtingen van dit trio met een echt rood/zwart hart.

Het bestuur