E.B.O.H. D1 neemt revanche

E.B.O.H. D 1 speelde op zaterdag 23 maart 2013 tegen Peursum D1. E.B.O.H. D1 had nog een aantal zaken goed te maken. Namelijk het trieste verlies van afgelopen week en de trieste wedstrijd uit tegen Peursum. Ondanks de winst speelden we toen teleurstellend.Nu nieuwe kansen en kennelijk begint het kwartje bij een aantal spelers te vallen. Dit is in het spel goed te zien. Wij zijn daar als toeschouwer (ouders) natuurlijk heel blij mee. Ook voor de begeleiding zijn dit opstekers. Zij zien resultaat van datgene wat op de training bijgebracht wordt.

E.B.O.H. begon zoals altijd heel sterk aan de wedstrijd. De tegenstander werd direct op eigen helft terug gedrongen. Bij balbezit had E.B.O.H. de regie en domineerde het spel. Alle spelers hadden een taak en die voerden zij ook als zodanig uit. E.B.O.H. mocht dan ook met 2 – 0 de rust ingaan. Natuurlijk kan alles altijd beter, maar daar had de trainer nog een praatje voor in de rust.

Na de rust kwam E.B.O.H. ook weer sterk uit de kleedkamer en scoorde binnen 2 minuten de 3 -0. Ongeveer 5 minuten later werd de 4 – 0 binnengewerkt. E.B.O.H. bleef combineren en de vrije ruimtes opzoeken. Uiteindelijk werd het 6 – 0 en had de keeper van E.B.O.H. 3 keer de bal aangeraakt waarvan 2x de bal wegschieten omdat hij de functie laatste man op zich had genomen.

Complimenten aan het team, zij hebben echt als team gevoetbald. Natuurlijk zal er nog geschaafd moeten worden om het team nog beter te maken. Maar er was inzet, teamspirit, samenspel en wat ook belangrijk is spelers gunden elkaar de bal. Daarom ook een mooie overwinning en geen enkele kans weggegeven. Super goed. Ondanks dat we bij Peursum het ons zelf moeilijk gemaakt hadden, namen we nu initiatief en de regie in handen dat uiteindelijk in een mooie overwinning werd omgezet.