Nieuwe pupillencoördinator

Zoals al eerder aangekondigd, was de Jeugdcommissie blij verrast met de kandidate die zich meldde voor de vacature van Pupillen-coordinator. Afgelopen vrijdag heeft de commissie een zeer positief gesprek met haar gehad en zijn we tot overeenstemming gekomen wat betreft de invulling van de rol van Pupillen-coordinator.
 
Dit houdt in dat Evelien Noordermeer, want om haar gaat het, per direct aan de slag is gegaan als coordinator van de E- en F-pupillen. 
Evelien is de moeder van Kai de Jong, keeper van de F1. Kai heeft meegedaan met een van de minivoetbal-rondes en is daarna lid geworden van onze club. Evelien is vanaf dat moment direct actief geworden als leidster van F3 en heeft met succes de organisatie van het schoolvoetbal, minivoetbal en de avondvierdaagse op zich genomen. 
 
Evelien is op dit moment dus het 1e aanspreekpunt voor alle leiders, trainers en (ouders van) spelers in de E- en F-pupillen en zal op trainingsavonden aanwezig zijn bij EBOH (op het veld of in de jeugdbestuurskamer). Bedoeling is dat zij in de loop van het seizoen ook de MP-pupillen gaat coordineren en uiteindelijk richting einde van het seizoen ook de coordinatie van de D-pupillen zal toevoegen aan haar takenpakket. Tot die tijd zullen Axel van den Heuvel aanspreekpunt zijn voor de MP-groep en Hans van Genderen voor de D-groep.
 
De jeugdcommissie wenst Evelien heel veel succes met haar nieuwe rol en zal haar uiteraard ondersteunen waar nodig.

Tot slot: Evelien is bereikbaar via 06-12639894 en thjong@chello.nl


foto