MP2 wederom voor succes.

Het was een prachtige zaterdagmorgen, waarbij de MP2 thuis speelde tegen Rijsoord. Helaas waren de mensen in de bestuurskamer ons vergeten. In allerijl werd er een kleedkamer in gereedheid gebracht en er werd een veld uitgezocht. Met genoeg voorbereidingstijd werd het veld op veld 1 klaar gezet.

Onze jongens hadden er zijn in, met 8 namen op de lijst moest er weer veel gewisseld worden. We hebben een beetje last van ons eigen wervings succes binnen de MP, vandaag was de laatste keer dat we in deze volledige bezetting gingen spelen. Volgende week start een gedeelte in de nieuwe formatie MP3 zodat de individuele speler meer speel tijd heeft.

Rijsoord kwam met 5 man aan de start, we gingen met 4 tegen 4 van start. Teun begon in de 1 e minuut als een idioot te dribbelen en na 1,5 minuut lag het eerste doelpunt al in de goal. De rest was nog niet een helemaal bekomen of het 2 e doelpunt werd ook gescoord door Shae, welke ook gelijk nummer 3 in het doel schoot. Teun nr 4, Romano nr 5-6-7,. Gelukkig scoorde Rijsoord in de eerste helft ook nog 2 doelpunten anders was het wel heel triest voor de tegenpartij.

We gingen de rust in met de stand van 8-2. Na de rust vielen doelpunt 9 door Shae en nr 10 door Romano. Na 5 minuten in de 2e helft werd er een kleine interventie gedaan om de balans in de wedstrijd terug te brengen. Uiteindelijk gaat het erom dat het voor iedereen leuk is, plezier staat voorop. Rijsoord mocht de 5e man in het veld brengen en zo kwam het 3e doelpunt tot stand. EBOH even van slag met de overmacht van 5 man, de ploeg herpakte zich en bij een goede actie van Shae viel doelpunt nr. 11. Rijsoord had er ook weer zin in en vond de weg naar het doel, waar de 4e treffer viel. Het was hard werken voor beide ploegen maar het lukte EBOH toch nog om  via Romano de wedstrijd af te ronde met nummer 12.

Een mooi einde van een mooie dag, we gaan afscheid nemen van 3 spelers, Shae, Neill en Oscar zij zullen de naam van EBOH hoog houden in de MP3, succes mannen, met 2 nieuwe coaches/begeleiders aan de start. De nieuwe formatie: Cedric, Samuel, Teun, Romano en Kjeld komen volgende week samen aan de start met de MP2. nieuwe dag, nieuwe kansen.