Mooie start van EBOH E1

Met drie nieuwe “oude” gezichten en een nieuwe trainer is de E1 de najaarscompetitie in de 1e klasse uitstekend begonnen.

Na twee bekeroverwinningen (11-3 uit tegen DFC E1, en een zenuwslopende 3-2 thuis tegen IFC E1) begonnen we met goede moed aan de eerste competitiewedstrijd uit tegen Beek Vooruit E2, de eerste van, in ieder geval voor onze jongens, drie onbekende ploegen.

En inderdaad: voor de meeste de eerste keer dat ze, voor een voetbalwedstrijd, de Moerdijkbrug over moesten.

De wedstrijd liet zien wat voor progressie de jongens gemaakt hebben, en dat de trainingen, met 100% opkomst!, inderdaad hun vruchten afwerpen.  Op een kleine 10 minuten na (toen we een 2-0 voorsprong weggaven…) werd Beek Vooruit continue onder druk gezet met een afgetekende 7-3 overwinning tot gevolg. Het resultaat van samenspel, mooi acties, hard werken en niet opgeven!

De ploeg van trainer Martin en leider Stephan is het seizoen gestart met de volgende spelers: Sil, Daan, Jaymi, Senn, Tarik, Mitchell, Harun, Jaïr en Furkan. Zaterdag as om 09:00 uur zijn deze toppers weer te bewonderen; dan tegen een andere onbekende: Terheijden E1.