Het minivoetbal is weer begonnen!

Afgelopen zaterdag was eindelijk de start van de nieuwe ronde minivoetbal.

Op een later tijdstip dan normaal (13 uur), maar wel met een lekker zonnetje, werkten 35 kinderen hun 1e training af van dit voorjaar. Iedereen was weer erg enthousiast, dat belooft dus wat de komende weken. Aanstaande zaterdag gaan we gewoon om 9 uur van start, het koude weer lijkt nu toch echt op zijn retour.

Mocht U alsnog interesse hebben om mee te doen, stuur gerust even een mailtje naar minis@eboh.nl.

Tot zaterdag!

****************************************************************************************************************

Voor de 5e keer organiseren we dit voorjaar ons inmiddels bekende mini-voetbal. Kinderen geboren in 2006, 2007 en 2008 kunnen tijdens een tiental trainingen op zaterdagochtend, spelenderwijs kennismaken met voetbal. Onder leiding van trainers van EBOH krijgen de kinderen een training van een uur, waarin ze allerlei oefeningen (met bal) voorgeschoteld krijgen.

Overigens: kinderen geboren in 2009 zijn ook welkom, maar dat hangt even af van het kind zelf. Neem in dat geval dus ook even contact op met de organisatie.

De 1e training zal plaatsvinden op zaterdag 6 april, waarna het de bedoeling is dat we 10 weken achter elkaar een training gaan verzorgen. De kosten voor het mini-voetbal bedragen 15 euro, ongeacht het aantal keer dat een kind meedoet.

Dit jaar hebben de opzet iets veranderd t.o.v. voorgaande edities. Er zullen 2 groepen worden gevormd, eentje voor kinderen geboren in 2007 en eentje voor kinderen geboren in 2008. Kinderen geboren in 2006 zijn natuurlijk ook meer dan welkom, net als kinderen geboren in 2009 (vooraf overleg met de organisatie is dan wel gewenst).

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar minis@eboh.nl. Dit mailadres kan natuurlijk ook gebruikt worden voor het stellen van vragen.

Kinderen die al een keer meer mee hebben gedaan zijn natuurlijk ook weer welkom.

In de loop van deze maand zal er regelmatig informatie worden gegeven over het mini-voetbal op deze site, houd hem dus goed in de gaten.