Jako Store Drechtsteden kledingpartner EBOH

Jako Store Drechtsteden is het bedrijf van de vierde elftalspelers Fedor van de Wolf en Robin Geijp. Met hun bedrijf zijn ze in ieder geval de komende jaren de kledingleverancier bij EBOH. Voorzitter Hans Schoon tekende onlangs een contract dat ingaat op 1 juli 2022 en loopt tot half 2028. Het bedrijf houdt zich verder bezig met allerlei uitingen zoals de stickers met bedrijfsnamen onder de  Tribune. Ook de kampioensdoeken worden door Jako Store Drechtsteden geleverd. ,,Wij doen alles in eigen beheer en dat bevordert de snelheid. Ook qua prijs zijn wij aantrekkelijk. Overigens leveren wij niet alleen teamwear. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor kleding voor hun werknemers.

We maken ook een webshop waar iedereen kan bestellen. Wat volgens ons wel uniek is dat er een scherm komt zoals bijvoorbeeld bij MC Donalds. Daar kun je een bestelling plaatsen en contactloos afrekenen. Vervolgens krijg je dan een E-mail als je bestelling klaar is en die geleverd is bij EBOH. Wij hebben er vertrouwen in dat EBOH en Jako Store Drechtsteden een langdurige samenwerking aangaan die prettig is voor alle partijen, “spreken de ondernemers vol vertrouwen uit. 

,,Misschien is het ook wel leuk om iets te vertellen over de historie van Jako. Het is een Duits bedrijf opgericht door Rudi Sprügel. Hij is begonnen in een garage maar het bedrijf groeide snel. Jako kleedt veel amateurverenigingen aan.  Ons bedrijf Jako Drechtsteden doet vermoeden dat we ons beperken tot de Drechtsteden maar dat is niet zo. Als we een aanvraag krijgen uit bijvoorbeeld Groningen dan gaan we daar ook mee aan de slag.”