JO13-1 wint ook eerste competitie wedstrijd

Zaterdag 22 september 2018, vroeg in de morgen (07.30 uur) afgereisd naar De Alblas voor de wedstrijd

De Alblas JO13-1 – E.B.O.H. jo13-1

E.B.O.H. begon ook deze wedstrijd weer sterk met als resultaat 0 – 1 in de 3e minuut. De Alblas was wat overdonderd door de druk die door E.B.O.H. werd gezet en kwam daardoor een stukje tekort. Daar maakte E.B.O.H. goed gebruik van en liet de bal lekker rond gaan. De 8e minuut was voor de o – 2. Na enkele goede kansen en mogelijkhedenonbenut te hebben gelaten werd de 0 – 3 en 0 – 4 in respectievelijk de 19e en 21e minuut gescoord. Een corner voor De Alblas in de 27e minuut, slecht verdedigd en de stand was 1 – 4. De spelers begrepen dat de trainer niet blij was met de tegengoal. Vanaf de aftrap direct op het doel van de tegenstander doorgelopen en de druk opgevoerd. Binnen de minuut was het 1 – 5.

Ruststand 1 – 5

De tweede helft begonnen we echt weer heel sterk en werd in de 1e minuut van de tweede helft de 1 – 6 op het scorebord gezet. Daar bleef het ook een hele tijd bij. Het leek wel of het te gemakkelijk ging en dat daardoor de concentratie wat wegvloeide. De passes waren niet meer zuiver en de aannames werden steeds minder. Met een ongelukkige aanname, kwam de bal tegen de arm. De scheidsrechter zag hier een strafbare handsbal in net voor de 16 meter lijn. Eerlijk is eerlijk de bal zat strak onder de lat en de stand was 2 – 6. Maar er werd nog steeds lekker door gevoetbald door E.B.O.H. In de 53e minuut werd de 2 – 7 binnen geschoten. In de laatste minuut stonden we verdedigend een beetje erg te slapen en werd geheel onnodig nog de 3 – 7 binnen geschoten.

Een wedstrijd met twee gezichten, waar hard gewerkt werd. Waar we de wedstrijd volledig onder controle hadden en eigenlijk weinig of niets hadden weggegeven. Ook hier weer mooie dingen gezien om op door te gaan tijdens de training.

Gefeliciteerd jongens een zeer terechte overwinning.